ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΕΔΡΑ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗ

Μετακινήσεις σε Αεροδρόμια, Λιμάνια Ξενοδοχεία και Οργάνωση Εκδρομων

TAXI TRANSFERS - Στέλιος Γουναδάκης

Με στόχο την παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς τους επιβάτες, η εταιρεία μας προσφέρει ασφαλή μεταφορά με ταξί σε όλη τη Δυτική Κρήτη. Παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Παρέχουμε πολυτελή, ασφαλή, καθαρά και άνετα οχήματα (Mercedes E class) με πρόθυμους οδηγούς.

Τώρα μπορείτε να κάνετε κράτηση για ταξί on-line για να σας παραλάβει από οποιοδήποτε από τα αεροδρόμια ή λιμάνια της Κρήτης και θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο σας ή οποιονδήποτε άλλο προορισμό που θα επιλέξετε.

Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες την ημέρα με διακριτικότητα, πολυγλωσσική υποστήριξη, απόλυτη ασφάλεια, πολυτέλεια και άνεση. Ο στόλος οχημάτων μας έχει όλες τις νόμιμες απαιτούμενες άδειες και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

Προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες τιμές για τις υπηρεσίες μας με βάση τα νόμιμα τιμολόγια. Επιλέξτε τη διαδρομή σας και δώστε μας οδηγίες μέσω τηλεφώνου, fax ή e-mail. Ο οδηγός σας θα σας περιμένει στην πύλη άφιξής σας με μια πινακίδα με το όνομά σας. Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία μας, μπορούμε επίσης να σας προσφέρουμε τις καλύτερες εκδρομές και εξορμήσεις, ώστε να ανακαλύψετε όλες τις μαγευτικές γωνιές της Κρήτης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ TAXI TRANSFERS

Μετακινήσεις για ξενοδοχεία ή βίλες

Επιτρέψτε μας να κανονίσουμε τη μεταφορά σας στο ξενοδοχείο ή τη Villa από το αεροδρόμιο και το λιμάνι.

Μεταφορές σε Λιμάνια & Αεροδρόμια στην Κρήτη

Οι υπηρεσίες εκτείνονται στη δυτική Κρήτη, αλλά κυρίως εξυπηρετούμε τις περιοχές...

Εκδρομές στην Κρήτη

Επισκεφτείτε αρχαιολογικούς χώρους όπως η Κνωσός και η Φαιστός, ιστορικά μοναστήρια όπως το Αρκάδι ...